MENU

style> #navcontainer {float:left;width:100%;background:#transpartent;line-height:normal;} ul#navlist {margin:0;padding:0;list-style-type:none;white-space:nowrap;} ul#navlist li {float:left;font:bold 13px Arial;margin:0;padding:5px 0 5px 0;background:#333;border-top:1px solid #FBBB22;border-bottom:1px solid #FBBB22;} #navlist a, #navlist a:link {margin:0;padding:5px;color:#FFF;border-right: 1px solid #FBBB22;text-decoration:none;} ul#navlist li#active {color:#FFFF00;background:#105105;} #navlist a:hover {color:#FFFF00;background:#740777;}

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Η επιστολή του Νίκου Οικονόμου για την Εκδήλωση της Ελληνικής Πρωτοβουλίας STOP TTIP CETA TiSA στην Αίγινα.


Χαιρετίζω αυτή την εκδήλωση , πιστεύω ότι αυτού του είδους οι συμφωνίες όπως η CETA και η TTIP έχουν βαρύτατες συνέπειες για την εθνική κυριαρχία, τα κοινωνικά και εργατικά δικαιώματα και την προστασία του περιβάλλοντος, της υγείας και του καταναλωτή . 
Ως πολίτης θέλω την ειρήνη δεν θέλω πολέμους , θέλω να έχουμε ανταλλαγή πολιτιστικών απόψεων με τους πολίτες των άλλων χωρών αλλά δεν θέλω με τίποτα οι εργαζόμενοι στην πατρίδα μου και κατ' επέκταση η χώρα μου να γίνουν υπόδουλη στα οικονομικά συμφέροντα των πολυεθνικών. Η νίκη του Τραμπ στην Αμερική δεν είναι τυχαία ο κόσμος στην Αμερική έστειλε το μηνυμα του κατά των πολυεθνικών.  Στόχος των πολυεθνικών είναι  η παγκοσμιοποίηση αν τα κατεφέρουν αυτό οι περισσότεροι από εμάς που ανήκουμε στην μεσαία τάξη θα πληγούμε άμμεσα και οι επόμενες γενιές των απογόνων μας θα ζήσουν σε πλήρη εξαθλίωση,  θα είναι όπως λένε και οι φίλοι του ΚΚΕ σκλάβοι στην γαλέρα. Δεν θέλω να φαντάζομαι μια τέτοια κοινωνία και ούτε την πατρίδα μου υποδουλωμένη στα οικονομικά συμφέροντα. 
Ζώ για να υπηρετώ μια Κοινωνία των Πολιτών και μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ονειρεύομαι και οραματίζομαι ένα καλύτερο μέλλον για την νεα γενιά , για τα παιδιά μου και για τα παιδιά όλου του κόσμου . 
Αυτές οι συμφωνίες δείχνουν ότι θα έχουν βαρύτατες συνέπειες στην ζωή μας για αυτό λέω ΣΤΟΠ.


ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου